نکاتی برای مراقبت از گوش

1-از پاك كردن گوش با اشیای خارجی نظیرگوش پاک کن, كلید، چوب كبریت و... جدا خودداری کنید، یكی از مواردعمده عفونت های گوش خارجی دستکاری گوش  است.
2-جرم موجود در گوش دارای خاصیت چربی و اسیدی است، چربی موجود در گوش از ترك خوردن پوست گوش جلوگیری كرده و سبب نرمی پرده آن می‌شود. خاصیت اسیدی جرم موجود در گوش از رشد قارچ‌ها و باكتری‌ها در گوش نیز پیشگیری می‌كند. بنابراین نباید جرم گوش را پاک کرد حتی به وسیله گوش پاک کن.
3-از قرار گرفتن در معرض سر و صدای زیاد خودداری کنید، زیرا باعث كم شدن قدرت شنوایی و بروز اختلالاتی در اعضای مختلف بدن می‌شود. اگر ناچار به کار کردن در محیط پر سر و صدا هستید، حتما از پلاگ‌های مخصوص گوش و گوشی‌های محافظ گوش استفاده كنید.
4-دردها و عفونت‌های گوش را جدی بگیرید و در اسرع وقت به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.
5-درصورت خارش گوش از خاراندن آن پرهیز کرده و به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه کنید.
6-از ورود عمدی آب و مواد شوینده مانند شامپوها به داخل مجرای گوش در حین استحمام اجتناب كنید، همچنین از شنا كردن در آب‌های آلوده بپرهیزید.
7-از گوش پاك كن برای خشك كردن گوش‌ها بعد از هر استحمام اجتناب كنید. بعد از استحمام با جریان دادن هوای گرم و ملایم سشوار به مدت دو دقیقه از فاصله نیم متری به سمت گوش‌, آنها را خشك كنید.
8-در صورتی كه نوزادشما تا سن هشت ماهگی در برابر صدا هیچ‌گونه عكس‌العملی نشان ندهد، یا تا دو سالگی حرف زدن را شروع نكند باید به شنوایی وی مشكوك شد. همچنین اگر نوزاد بی‌قرار باشد، سعی در خاراندن گوش کند، تب شدید و گریه داشته باشد باید به گوش درد نوزاد مشکوک شد و با پزشک مشورت کرد.
9-گوش خارجی را در برابر تغییرات جوی محافظت كنید، زیرا ممكن است دچار آفتاب سوختگی و یا سرمازدگی شود.
10-در صورت‌ ورود اجسام‌ خارجی‌ در گوش‌، اول‌ سعی‌ کیید با قرار دادن‌ گوش‌ به‌ سمت‌ پایین‌ و تكان‌ دادن‌ آرام‌ سر و لاله‌ گوش‌ آن‌ را خارج‌ کنید. در صورتی‌ كه‌ با این‌ اقدامات‌ موفقیت‌ حاصل‌ نشد از سایر اقدامات‌ و دست‌کاری‌ جداً خودداری‌ کنید. زیرا ممكنست‌ سبب‌ آسیب‌ به‌ پرده‌ گوش‌ و یا بدتر شدن‌ وضعیت‌ شود. در این‌ حالت‌ باید سریعاً به پزشك‌ خود تماس بگیرید.
-11 جهت‌ تسكین درد‌ گوش‌ ، هرگز از دود سیگار و یا مواد مخدر استفاده‌ نکنید.

تماس با ما

تهران، پاسداران شمالی، شهید لواسانی ( فرمانیه )، پلاک 20، بیمارستان فرمانیه، طبقه 2-

(+9821) 28152801
(+9821) 28152827

(+9821) 28152827

hearing@farmanieclinic.com
aafarjadi@gmail.com

ارتباط با ما

نام و نام خانوادگی(*)
ورودی نامعتبر است

پست الکترونیک
ورودی نامعتبر است

متن پیام(*)
ورودی نامعتبر است